Remigi Morant, nou regidor de Compromís per Barx

Remigi Morant va prendre possessió de l’acta de regidor (i com a portaveu) de Compromís per Barx a l’Ajuntament de la localitat, en un ple extraordinari el passat1 d’agost.

Morant entra com a regidor de la formació ecovalencianista en substitució de Miguel Chaveli, que deixà el càrrec per motius personals. Morant ha volgut, en primer lloc, agrair la tasca duta a terme per Chaveli i ha explicat que “ara és moment d’obrir una nova etapa a Barx, tant a l’Ajuntament com al col·lectiu. Volem obrir-nos més a la ciutadania, dur les seues propostes a l’Ajuntament amb més intensitat i convertir-nos en alternativa de govern al municipi”.

Morant ha animat a tota la gent que creu que un altre govern local és possible a sumar-se al projecte. “Volem aportar sensatesa, tranquil·litat i enteniment entre la gent, les associacions i els grups polítics del consistori. A més, un dels pilars fonamentals de Compromís és la participació ciutadana. Cal obrir les portes de l’Ajuntament i ser conscients que estem al servei dels nostres veïns i veïnes”. “Volem dur a Barx la nostra manera d’entendre de la política des dels pilars del valencianisme, l’esquerra i l’ecologisme”.

Morant és professor del Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de València.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *